Побарај понуда

ДОКТОРИ ИНТЕРНИСТИ / Интернисти во Италија

Плата

27.000 € Neto

Тип на Договор

Договор на определено

Виза

Достапно

  ДОКТОРИ ИНТЕРНИСТИ / Интернисти во Италија

  Во моментов бараме високо квалификувани и мотивирани лекари за нашите ценети клиенти во Италија. Примарниот фокус на овие институции е обезбедување на најдобра здравствена нега на своите пациенти,

  Здравствено осигурување

  Организирано курс за јазик

  Обезбеден смештај

ДОКТОРИ ПСИХИЈАТРИ / Психијатри во Италија

Плата

21.300 € Neto

Тип на Договор

Договор на определено

Виза

Достапно

  ДОКТОРИ ПСИХИЈАТРИ / Психијатри во Италија

  Во моментов бараме високо квалификувани и мотивирани лекари и психијатри за наш ценет клиент во Италија. Примарниот фокус на оваа институција е обезбедување на најдобра здравствена нега на своите п

  Здравствено осигурување

  Организирано курс за јазик

  Обезбеден смештај

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ – ТЕХНИЧАРИ ВО ИТАЛИЈА

Плата

21.000 - 23.000 € - нето

Тип на Договор

Open-ended contract

Виза

Достапно

За нашите клиенти, приватни здравствени установи во Италија, бараме професионално обучени и мотивирани медицински сесрти- техничари. Овие установи се наоѓаат во северна и централна Италија, и претежно се занимаваат со продолжена нега на стар

Здравствено осигурување

Организирано курс за јазик

Обезбеден смештај